FORUMS: list search recent posts

5.1 Mix in Compressor

COW Forums : Audio Professionals

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alex Petrovitch
5.1 Mix in Compressor
on Mar 28, 2013 at 4:14:20 pm

I am trying to export a 5.1 mix for Blu-Ray in Compressor, and keep getting an echo. I was given 6 .wav tracks by my audio mixer, imported them into FCP7, lined them up (everything sounded great), then exported the audio channel grouped to get 6 .aiff files. Then, as Compressor suggested, I re-named the audio files according to their assignment (-L,-R,-C,-LFE,-Ls,-Rs) and dragged them to their appropriate location in the surround sound field. All the settings match the settings of the audio (24-bit, 48Khz), all the tracks are the exact same length, but when I preview in Compressor or export, I get an echo - some of the tracks are off. I imported the .aiff's I had exported from FCP back into FCP to see if the problem was with the export, and they line up fine in FCP. I have been searching online to see if anyone else has this problem, and I can't find anything. What am I doing wrong?

Alex Petrovitch
http://www.markwoodfilms.com
2013 iMAC 3.4 Quad Core i7, 32GB RAM, 3TB Fusion
FCP7/CS6/AVID
Canon 7D&5Dmk3
Panasonic HVX200


Return to posts index

Peter Groom
Re: 5.1 Mix in Compressor
on Mar 29, 2013 at 9:17:45 pm

Is compressr menu dialling in a delay for the rears
Peter

Post Production Dubbing Mixer


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]