FORUMS: list search recent posts

C100 footage in Premiere Pro

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Elizabeth Johnson
C100 footage in Premiere Pro
on Aug 31, 2017 at 6:29:43 pm

Hi all,

I'm having trouble with my C100 footage in Premiere Pro. When I was working in FCP 7, I would transcode to Pro-Res 422, which worked well in both FCP and Premiere Pro. I've been told I don't need to do that anymore, but I still can't properly import my native MTS footage from the C100 into Premiere Pro. I get a "file format not supported" message, and when it does import, it takes ages to play back each file. Any suggestions?
I've searched all over google and the question has been addressed before but either not answered or answered in a way that doesn't address my issue.

Thank you!

Life is worth living.


Return to posts index

Peter Garaway
Re: C100 footage in Premiere Pro
on Aug 31, 2017 at 9:55:21 pm

You probably came across this post but just in case, do any of the suggestions here help?

https://forums.adobe.com/message/7647769#7647769

Also, have you tried Canons data import utility?

http://www.pixela.co.jp/oem/canon/e/dataimportutility/download.html

Peter Garaway
Adobe


Return to posts index

Daniel Waldron
Re: C100 footage in Premiere Pro
on Sep 1, 2017 at 2:27:26 pm

What version of Premiere?


Return to posts index


Ann Bens
Re: C100 footage in Premiere Pro
on Sep 2, 2017 at 4:37:36 pm

Make sure you copy entire card to hdd first then ingest via Media Browser.

Clear media cache as shown below
https://forums.adobe.com/thread/2152942
Rename top folder the footage is in and try again.

-----------------------------------------------
Adobe Certified Expert Premiere Pro CS6/CC
Adobe Community Professional


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]