FORUMS: list search recent posts

Key-frame problem - suddenly not working.

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
John Russell
Key-frame problem - suddenly not working.
on Aug 14, 2017 at 3:03:50 pm

I key-framed a Quicktime animation to change position, scale and rotation on top of another clip.

Everything was working fine. Now suddenly the key-fames don't work and the animation remains static. The key frames are still marked and the box moves as I scrub along the timeline but the animation itself stays in the same place. Any suggestions/feedback?


Return to posts index

Jon Doughtie
Re: Key-frame problem - suddenly not working.
on Aug 14, 2017 at 5:52:19 pm

That is weird. I'd start with a save, exit, reboot, restart. WIthout knowing more about your system, can't carry it much farther than that.

System:
Dell Precision T7600 (x2)
Win 7 64-bit
32GB RAM
Adobe CC 2015.02 (as of 6/2016)
256GB SSD system drive
4 internal media drives RAID 5
Typically cutting short form from HD MP4 and P2 MXF.


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: Key-frame problem - suddenly not working.
on Aug 14, 2017 at 6:46:54 pm

May we assume you've seen the values change in the effects window as you scrub between keyframes?

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index


Simon Billington
Re: Key-frame problem - suddenly not working.
on Aug 15, 2017 at 10:52:50 am

Good point.

Another thing to look at is whether you inadvertently set your keyframe response characteristics to "Hold"?? Right Click on the keyframes to see what it says


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]