FORUMS: list search recent posts

Premiere 2017 Not Sending Exports to AME

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Benjamin Ahr Harrison
Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Jan 13, 2017 at 5:27:19 pm

I'm having a little issue with Premiere not sending exports to the Media Encoder Queue. In the Export dialog in Premiere, if I hit the Queue button, it runs a little export progress bar, and AME launches, but nothing shows up in the queue. Any ideas?

http://www.double7film.com


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Jan 13, 2017 at 6:17:39 pm
Last Edited By Dave LaRonde on Jan 13, 2017 at 6:37:53 pm

[Benjamin Ahr Harrison] "Any ideas?"

Just one -- abandon the bug-laden PP 2017 in favor of the Pretty Darned Solid And Good PP 2015.3. Or point versions higher.

It could take forever and a day to diagnose something like that.

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Benjamin Ahr Harrison
Re: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Jan 13, 2017 at 9:06:12 pm

Thanks for your help, Dave.


Return to posts index


Chris Wright
Re: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Jan 13, 2017 at 7:02:57 pm

you have to upgrade media encoder as well.


Return to posts index

Benjamin Ahr Harrison
Re: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Jan 13, 2017 at 9:05:29 pm

Thanks Chris. Everything is upgraded to the latest version.


Return to posts index

Chris Wright
Re: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Jan 13, 2017 at 9:10:16 pm

what order did you upgrade them ame first? sometimes switching the order of installation affects the success.


Return to posts index


Benjamin Ahr Harrison
Re: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Jan 26, 2017 at 7:04:11 pm

Hey! Just back to say that I uninstalled and reinstalled AME, trashing the preferences in-between for AME and anything that looked like Adobe background software and it now works fine! Thanks everyone.


Return to posts index

Don Wellman
Re: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Feb 2, 2018 at 5:15:07 pm

Benjamin Ahr Harrison...
Sounds like you've solve the problem I'm currently having.
I'm going to uninstall and reinstall AME - but could you clarify "...anything that looked like Adobe background software?"
Not to sound ignorant, but what would that look like?

Don Wellman


Return to posts index

Benjamin Ahr Harrison
Re: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
on Feb 2, 2018 at 6:32:42 pm

Yeah! When you're looking in the preferences folder, there are a lot of adobe preferences that aren't specifically labeled as Premiere or Adobe Media Encoder. I don't remember what all they're called, but it's a good bet to just grab anything labeled Adobe and trash it.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]