FORUMS: list search recent posts

multicam not splicing in correctly

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
danny fogarty
multicam not splicing in correctly
on Jun 25, 2016 at 7:44:20 pm

hey all,
just upgraded to 2015.3 or whatever it's called and now when i try to splice an enabled multicam sequence into my timeline it splices in every track, including the disabled sync audio rather than giving me the nested video and audio track. what gives??


Return to posts index

Herb Sevush
Re: multicam not splicing in correctly
on Jun 26, 2016 at 12:24:41 am

[danny fogarty] "when i try to splice an enabled multicam sequence into my timeline it splices in every track, including the disabled sync audio"

When you made your multicam which audio option did you choose "Camera 1", "All Cameras" or "Switch Audio" ?

The reason I ask is that the behavior you just mentioned is normal for "All Cameras."

Herb Sevush
Zebra Productions
---------------------------
nothin' attached to nothin'
"Deciding the spine is the process of editing" F. Bieberkopf


Return to posts index

danny fogarty
Re: multicam not splicing in correctly
on Jun 26, 2016 at 12:32:15 am

i synced to camera 1 and muted camera audio


Return to posts index


Herb Sevush
Re: multicam not splicing in correctly
on Jun 26, 2016 at 1:13:27 pm

In the timeline that your splicing into is "Audio follow video" enabled? I believe it's in the "wrench" icon tab.

Herb Sevush
Zebra Productions
---------------------------
nothin' attached to nothin'
"Deciding the spine is the process of editing" F. Bieberkopf


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]