FORUMS: list search recent posts

No Video Playback when CUDA is selected, only audio

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Roland Cornejo
No Video Playback when CUDA is selected, only audio
on May 9, 2020 at 6:01:19 am

Hello. New member here. Had a quick question. I just built a new top of the line PC that has an I9 10900 Intel Processor and a Nvidia 2080 Graphics Card. When I go to edit a video on Adobe Premiere Pro CC 2019 I notice that Mercury Engine Acceleration GPU (CUDA) is selected for Rendering and Playback. When CUDA is selected however and I go to play a video the screen is black and all I hear is audio. When I switch it back to Mercury Playback Engine Software Only I get the video back. If I switch back to CUDA, then again video disappears. I obviously want to use my high end graphics card with Adobe Premiere Pro and have searched everywhere on Google with no real solution to this problem. Can anyone offer any advice or suggestions? Thanks in advance for your help. If you need any other info please let me know and I'll provide.


Return to posts index

Ann Bens
Re: No Video Playback when CUDA is selected, only audio
on May 10, 2020 at 6:41:13 pm

Update or roll back the studio driver for the card.

-----------------------------------------------
Adobe Certified Expert Premiere Pro CS2/CS6/CC
Adobe Community Professional


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]