FORUMS: list search recent posts

Cloned back up drive does not link media. All media missing

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mark Shepherd
Cloned back up drive does not link media. All media missing
on Feb 24, 2018 at 6:02:58 pm

I have been cloning my drives for years using Carbon Copy CLoner with no problems, but after recently switching to Premier Pro CC 2017 , when I open up my recent project on the cloned drive, all the media is missing from the project. in this case thousands of files. The cloned drive is the same name as the original media drive. What could be the problem? Thanks in advance for any help


Return to posts index

greg janza
Re: Cloned back up drive does not link media. All media missing
on Feb 24, 2018 at 6:10:03 pm

are you prompted to relink? and if so, can you point to the files?

I Hate Television. I Hate It As Much As Peanuts. But I Can’t Stop Eating Peanuts.
- Orson Welles


Return to posts index

Mark Shepherd
Re: Cloned back up drive does not link media. All media missing
on Mar 1, 2018 at 4:38:09 pm

Thanks for the response. It gives me the option to search for the 4012 missing clips, and when I point to the drive and folder where the media is, it cannot find the file


Return to posts index


Shane Ross
Re: Cloned back up drive does not link media. All media missing
on Mar 1, 2018 at 5:54:48 pm

Does the drive have the exact same name as the original?

Shane
Little Frog Post
Read my blog, Little Frog in High Def


Return to posts index

greg janza
Re: Cloned back up drive does not link media. All media missing
on Mar 1, 2018 at 6:14:21 pm

I'm a bit confused. When you look on the cloned drive you cannot find a matching file to re-link to?

I Hate Television. I Hate It As Much As Peanuts. But I Can’t Stop Eating Peanuts.
- Orson Welles


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]