FORUMS: list search recent posts

Settings for Dual RAID05 (2 LUNS) - Fibernetix

COW Forums : RAID Set-Up

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
David Santoyo
Settings for Dual RAID05 (2 LUNS) - Fibernetix
on Jan 27, 2011 at 7:52:16 pm

Hi,

I have a 16 bay Fibernetix and am trying to create 2 LUNs RAID5 each. I believe my settings might be off and would like someone to confirm or deny them.

The problem is, when initialization is done, the second RAID seems to be crashing both the host box and Fibernetix. If I hookup the first LUN alone it works fine though. The box was working previously with a 1 LUN RAID5.

RAID,FIBER CHANNEL, LUN BASE, LUN:

RAID0, 0 , 0, 0
RAID1, 1 , 0, 1

Thanks!
David


Return to posts index

Jon Schilling
Re: Settings for Dual RAID05 (2 LUNS) - Fibernetix
on Jan 28, 2011 at 6:14:39 pm

Have you tried contacting Fibernetix? I'd give them a shot considering the fact you paid for product & support.


Return to posts index

David Santoyo
Re: Settings for Dual RAID05 (2 LUNS) - Fibernetix
on Jan 28, 2011 at 6:34:41 pm

Hi Jon,

Thanks for the response.
Yes I did. There is a 12 hour difference and I was trying to get the
answer before that. Unfortunately I didn't get it from the forum.

There reply was to use:
0,0,0
and
1,0,0

Thanks Again!
D


Return to posts index


Jon Schilling
Re: Settings for Dual RAID05 (2 LUNS) - Fibernetix
on Jan 28, 2011 at 7:34:18 pm

David,

ok well that makes sense, but it'd take someone with your setup to get you an accurate answer. If it were me, the wait from the manufacturer would be worth the correct info.

Jon


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]