FORUMS: list search recent posts

G-Speed Q failure - possible workaround?

COW Forums : RAID Set-Up

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Todd Fletcher
G-Speed Q failure - possible workaround?
on Nov 4, 2013 at 3:19:06 pm

So I have several G-Speed Q's and one stopped working this weekend. The red light flashes when I start it out and it won't mount. However all the modules are still blue lights.

I was wondering. If I up all the modules in my other G-Speed Q (maintaining same position of each drive) should I theoretically be able to access those drive again?

I plan to ask G-Speed tech support but we are an our before their support lines are open.

Thanks in advance!!


Return to posts index

Rainer Wirth
Re: G-Speed Q failure - possible workaround?
on Nov 5, 2013 at 6:06:47 pm

Yes, if it`s exactly the same G-speed it should work. By the way, if it works, you know that it is not the drives, but some other piece of G-tech hardware. My guess is: it`s the controller. If it is the controller you can throw it away, or you persuade G-tech to get a replacement.

cheers

Rainer

factstory
Rainer Wirth
phone_0049-177-2156086
Mac pro 8core
Adobe,FCP,Avid
several raid systems


Return to posts index

Todd Fletcher
Re: G-Speed Q failure - possible workaround?
on Nov 5, 2013 at 6:31:25 pm

UPDATE: I ran Disk Warrior on it, and it rebuilt the tables - now it works great. Much better outcome then I was fearing.

Thanks for the reply!


Return to posts index


Rainer Wirth
Re: G-Speed Q failure - possible workaround?
on Nov 5, 2013 at 11:08:22 pm

Great,

good luck

Rainer

factstory
Rainer Wirth
phone_0049-177-2156086
Mac pro 8core
Adobe,FCP,Avid
several raid systems


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]