FORUMS: list search recent posts

Proxies show in desktop app but not in web client

COW Forums : Square Box CatDV

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
jean rene
Proxies show in desktop app but not in web client
on Jan 10, 2014 at 12:16:59 am

Hello,

I am using entreprise server CatDV and i can't play proxies in web client, they play fine in the desktop app, attached is my config:


The problem is that the web server says proxy root doesn't exist


I tried with tomcat and build-in web server the problem is the same.
What did i make wrong?


Return to posts index

bryson jones
Re: Proxies show in desktop app but not in web client
on Jan 11, 2014 at 1:43:24 am

Is that proxy path in the settings that you've blacked out the same as the proxy path in the client?

Also, does the web server have access to that path?

For instance if your proxy is kept at:

\\192.169.1.12\proxy

But that share isn't mounted to the server the same way, you will have issues.

bryson

bryson "at" northshoreautomation.com

northshoreautomation.com


Return to posts index

jean rene
Re: Proxies show in desktop app but not in web client
on Jan 12, 2014 at 1:46:13 am
Last Edited By jean rene on Jan 12, 2014 at 10:50:22 am

Is that proxy path in the settings that you've blacked out the same as the proxy path in the client?
Yes it is the same
Also, does the web server have access to that path?
Yes it have access to that path (i use a saved network password) and it is the same as the desktop app

By using a local proxy it worked so the problem is with network proxies. how to make the web server access network paths?

For info:
- the proxies are on a linux drive bay but i tried different paths on different machines (even machines that aren't on the domain)and the result is always the same "DOESN'T EXIST"
- we are using PCs for app and web interface.
- we are on a windows domain.
- account i use is a local admin on a server that is on a domain.
Thanks for your help


Return to posts index



jean rene
Re: Proxies show in desktop app but not in web client
on Jan 12, 2014 at 6:21:57 pm

I solved the problem by changing the "logon as" user for the tomcat service (ive put an account that have network access credentials) and granted that account the right to be used in the "logon as" field of the service by GPO.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]