FORUMS: list search recent posts

Web Services Proxies

COW Forums : Square Box CatDV

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Scott Goddard
Web Services Proxies
on Nov 5, 2013 at 9:41:50 am

I have my proxies serving the the built in web client (6.8.0).

When I try to use the new sample web services, such as the Ajax search client I can connect to the server (meta, thumbnails) but the proxies do not load. I get the quicktime question mark.

I am guessing there is something to add in the 'Other' tab of the Server Config?

Scott Goddard

Neo Verite Limited
http://neoverite.com


Return to posts index

Scott Goddard
Re: Web Services Proxies
on Nov 5, 2013 at 10:15:33 am

Seems to be a Safari issue. Works in firefox.

Scott Goddard

Neo Verite Limited
http://neoverite.com


Return to posts index

Tim Jones
Re: Web Services Proxies
on Nov 5, 2013 at 4:14:36 pm

Are you using the new Safari under Mavericks and getting the Safari "Power Save Feature" note if you click on the QT question mark? There are a lot of "interesting" new features in Mavericks that probably should have been "left on the currying room floor" so to speak.

Tim
--
Tim Jones
CTO - TOLIS Group, Inc.
http://www.productionbackup.com
BRU ... because it's the RESTORE that matters!


Return to posts index


Scott Goddard
Re: Web Services Proxies
on Nov 5, 2013 at 4:18:10 pm

It's the older Safari I believe 6.0.4. Seems others have had issues with certain browsers too, as usual in web dev..

On a side note, is there a player that will display timecode track?

Scott Goddard

Neo Verite Limited
http://neoverite.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]