FORUMS: list search recent posts

Importing C300 MK2 Clips into Resolve

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jake Diamond
Importing C300 MK2 Clips into Resolve
on Sep 20, 2017 at 1:36:57 pm

Hi,

I'm planning on grading in resolve, but want to edit in Avid. So I'm importing the clips into resolve first, then transcoding them to use in MC.

But the first step of importing the clips into Resolve, all I get is a red offline box. They were shot Clog2, 23.98 1920x1080. The only clips that show up from the CLIPS001 folder are the clips shot at 96 fps. Everything else shot at 23.98 is offline and I can't connect to them.

I'm using a Beta version of Davinci, V12.0.1.006. Is that the issue? Do I need to convert the clips from this camera first, or am I missing a codec? They show up instantly when linking in Avid. Not planning on grading on this version, just want to keep the metadata intact going back and forth.

Any help is greatly appreciated!

Thank you,
Jake

Imac 27"
MC 8.4.4
Davinci 12.0.1.006

Jake Diamond
Freelance Editor
jakediamondnyc.com


Return to posts index

Brent Marginet
Re: Importing C300 MK2 Clips into Resolve
on Sep 20, 2017 at 3:55:37 pm

Try updating to a non- beta version of Resolve.
Go to 12.5.6.

"MY MEDIA/PROJECT MOTO: If you think three copies of your media or project are enough.
Take a moment to place a value on them and then maybe add two more.
Hard Drives are now stupidly cheap. A RE-SHOOT AND YOUR TIME AREN'T."


Return to posts index

Jake Diamond
Re: Importing C300 MK2 Clips into Resolve
on Sep 20, 2017 at 4:48:55 pm

Okay - thank you!!

Jake Diamond
Freelance Editor
jakediamondnyc.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]