FORUMS: list search recent posts

Resolve 12 will not recogises some AF101 clips on a card (but recognises others fine)

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ben Edwards
Resolve 12 will not recogises some AF101 clips on a card (but recognises others fine)
on Jun 22, 2016 at 4:46:31 pm
Last Edited By Ben Edwards on Jun 22, 2016 at 4:47:18 pm

OK, this is odd. I came back from a shoot. The settings were the same for the whole shoot and I can load them all into premiere but in resolve only some clips show up (I was trying to import them into the media pool).

00003.MTS, 00004.MTS, 00008.MTS, 00006.MTS, 00017.MTS & 00022.MTS show up. The card has clips 00000.MTS-00028.MTS.

Very odd, what's going on?

Ben

--
Ben Edwards - Freelance Picture Editor
http://www.funkytwig.com

i5 3550 3.3Ghz, Windows 7 / Mac Lion, Nvida 550 Ti, 16GB Mem


Return to posts index

Michael Gissing
Re: Resolve 12 will not recogises some AF101 clips on a card (but recognises others fine)
on Jun 22, 2016 at 10:36:43 pm

I am seeing the same thing. I assumed the camera person was changing codec settings but that doesn't make sense. Don't know the camera specifics but they are mts files so maybe there is some weirdness there with avchd.


Return to posts index

Ben Edwards
Re: Resolve 12 will not recogises some AF101 clips on a card (but recognises others fine)
on Jun 23, 2016 at 5:20:24 pm

The settings were not changed, and the clips that import are kind of random.

--
Ben Edwards - Freelance Picture Editor
http://www.funkytwig.com

i5 3550 3.3Ghz, Windows 7 / Mac Lion, Nvida 550 Ti, 16GB Mem


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]