FORUMS: list search recent posts

Canon c300 spanning clips

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Yoram Tal
Canon c300 spanning clips
on Sep 19, 2013 at 5:40:17 am

Hi guys.
I am working on a project that is using C300 footage.
It's MXF clips AMA into Avid and worked with.
Clips were transcoded in the avid in full res then AAF to resolve 10.

Ever so often a clip was combined in the avid, I believe it's called expand when on the camera disk it's 2 files then get joined in the Avid as they are 1 continues tc.

When that clip came over to 10 I only got the 1st part if it.

Any idea how to avoid this?

Thanks in advance.

Tal


Return to posts index

Dwaine Maggart
Re: Canon c300 spanning clips
on Sep 23, 2013 at 6:08:36 pm

Resolve does not currently support spanned C300 clips.

Dwaine Maggart
Blackmagic Design DaVinci Support


Return to posts index

David Glasgal
Re: Canon c300 spanning clips
on Sep 3, 2015 at 7:46:18 pm

HI has this policy changed? Does resolve now support c300 spanned clips? thanks


Return to posts index


Andy Winter
Re: Canon c300 spanning clips
on Sep 27, 2013 at 6:59:38 am

as far as i know the problem also occurs with
spanned red clips... just add them manually
into the media pool and it should be alright!


Return to posts index

Yoram Tal
Re: Canon c300 spanning clips
on Sep 27, 2013 at 11:27:32 pm

Thanks.
Just so I am clear on your work flow.
1. Add entire media hard drive to library.
2. Import AAF, In the options tell it not to add media to library.


That's what I tried and it didn't work :(

Dwain... Please have your guys fix this.


Thanks in advance.

Tal


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]