FORUMS: list search recent posts

Resolve 9.1.1 Lite, slow on 3.1 Mac Pro

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jorge Afonso
Resolve 9.1.1 Lite, slow on 3.1 Mac Pro
on Feb 6, 2013 at 12:01:22 am

Hello!
Upgraded from resolve 8 to version 9.1.1 and now, canĀ“t get better than 13fps playback with HD footage and no nodes applied. Use to get RT playback up to several nodes in HD, with Resolve 8. Currently running ML with latest Cuda driver Version: 5.0.37. Is Resolve 9 not supported on Mac pro 3.1? Any other 3.1 users with same issue? Any feedback appreciated. Thank you.

Resolve 9.1.1 LITE
Mac Pro 3.1
OSX 10.8.2
14GB RAM
PCI (Slot 1) GTX 285 (GPU)
PCI (Slot 2) GT 120 (GUI)
PCI (Slot 3) DeckLink HD Extreme 3D+
PCI (Slot 4) MAXPower RAID mini-SAS 6G Controller


Return to posts index

Rowan Cloete
Re: Resolve 9.1.1 Lite, slow on 3.1 Mac Pro
on Sep 4, 2013 at 10:57:52 pm

I'm having a pretty similar problem with full Resolve 9.1.5. My setup is

Resolve 9.1.5
Mac Pro 3.1
OSX 10.8.4
14GB RAM
PCI (Slot 1) GTX 770 4GB with external power supply.
PCI (Slot 2) GT 640 4GB (GUI)
PCI (Slot 3) DeckLink HD Extreme 3D+
PCI (Slot 4) HighPoint 1144CM RAID HBA

According to barefeats.com I should be getting up to 90fps setting playback speed to 200fps + playing back HD footage - I'm lucky to get 35fps at the moment.

http://www.barefeats.com/rogue04.html

The present setup runs slower than my GTX580 single card that I've just "upgraded". Something doesn't add up, and I'm not sure where I'm going wrong.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]