FORUMS: list search recent posts

am I the only unlucky one with Davinci 9?

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Laco Gaal
am I the only unlucky one with Davinci 9?
on Dec 21, 2012 at 7:39:58 pm

I know two systems, one of them is a Mac (Mac pro 4.1, GT120, GTX285), the other one is a PC (Supermicro, GTX680).
The Mac is my own, and I didn't wanted to upgrade until I was completely sure everything works as stable as it did with version 8 - I had absolutely no hiccups with version 8. So I waited till the 9.0.4 update popped up. After the update it messed up one of my databases but I didn't care that much. I started using the working one, today I imported a new job, the usual Alexa source files, and even without correction -only the REC709 LUT - it couldn't play it back real-time. I had to go back to version 8 to be able to finish the job.
On the PC it shows a lot of strange things, like when working with r3d footage, after hitting play the ungraded source file flashes in, just for a frame. The other annoying thing is that if I use Render cache, the rendered media doesn't have the same black level as the original files... strange.

Anyway, this is not a rant, I'm THANKFUL for blackmagic for this product, I just wanted to know if I'm the only one to have multiple bugs at version 9.0.4.

Thanks!


Return to posts index

Paul Provost
Re: am I the only unlucky one with Davinci 9?
on Dec 22, 2012 at 12:05:38 am

Works fine. What OS?

http://www.4Kfinish.com | owner-colorist | Hollywood, CA
http://www.facebook.com/4kFinish


Return to posts index

Laco Gaal
Re: am I the only unlucky one with Davinci 9?
on Dec 22, 2012 at 5:54:45 am

On the mac OS X 10.8.2
On the PC WIn 7 Professional


Return to posts index


Paul Provost
Re: am I the only unlucky one with Davinci 9?
on Dec 22, 2012 at 6:01:13 pm

Try having qualifier tab selected during playback (as opposed to window or curves tab)

http://www.4Kfinish.com | owner-colorist | Hollywood, CA
http://www.facebook.com/4kFinish


Return to posts index

Laco Gaal
Re: am I the only unlucky one with Davinci 9?
on Dec 23, 2012 at 12:32:03 pm

Thanks Paul, but it didn't make a difference. Anyway I found a thread about a prores playback problem, which explains the playback problem:
http://forums.creativecow.net/thread/277/22143#22151

Oh, and Paul, I sent you a PM through reduser about your Cubix. thanks:)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]