FORUMS: list search recent posts

Resolve & GTX 480 card stuck on 14 fps playback

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Juan Morales
Resolve & GTX 480 card stuck on 14 fps playback
on May 18, 2012 at 12:33:34 pm

As the title suggests I'm having some problems achieving full playback of 50i (I'm in PAL land) DVCPRO HD and/or HDV material on Resolve 8.2/8.2.1 beta 2/beta 3 versions. It looks like it's stuck on 14 frames per second playback, no matter if I change video bit depth from 10 to 8 bit, or even diable the entire Decklink card... The GPU level on the top left side of my interface stays RED and stating "14fps". My configuration is this:

MacPro 5,1 2x 2.4 Ghz Quad Core
BMD Decklink 3D+ video card
NVIDIA GT 120 (from macvidcards) attached to 2 computer monitors
NVIDIA GTX 480 (modified to run without extra power from macvidcards) for CUDA processing

The whole system is brand spanking new, tried with 10.7.2, 10.7.3 and the new 10.7.4 with no success. Installed the latest NVIDIA GeForce drivers 270.00.00f01 on top of the OS X drivers, with no noticeable difference in performance.

I'll try rolling back to 10.6.8 and see what happens. Anyone have any other ideas?!? Getting desperate here :((


Return to posts index

Rohit Gupta
Re: Resolve & GTX 480 card stuck on 14 fps playback
on May 18, 2012 at 12:58:59 pm

Did you delete the power management kext?


Return to posts index

Juan Morales
Re: Resolve & GTX 480 card stuck on 14 fps playback
on May 18, 2012 at 3:24:57 pm

That's exactly what I forgot about. I feel so stupid now...


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]