FORUMS: list search recent posts

Resolve not showing clips in monitorin either EDIT, COLOUR or DELIVERY mode

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mathew H Green
Resolve not showing clips in monitorin either EDIT, COLOUR or DELIVERY mode
on May 15, 2015 at 11:53:46 pm

Hey

I can't get it to show what's on the timeline on the monitor in Resolve..
When I export no video comes out either!!

Any ideas?

Thanks in advance
Mat


Return to posts index

Marc Wielage
Re: Resolve not showing clips in monitorin either EDIT, COLOUR or DELIVERY mode
on May 16, 2015 at 4:20:49 am

Which operating system? Which version of Resolve? How are the monitors connected? What specific hardware are you using? What standard is the timeline in, and what standard are you monitoring in? Are you using an external color-managed output?

Has this ever worked before, or did it just now suddenly break?


Return to posts index

Mathew H Green
Re: Resolve not showing clips in monitorin either EDIT, COLOUR or DELIVERY mode
on May 16, 2015 at 1:34:25 pm

Hi
Thanks for the response..

win7
11.3
Sorry what I meant was the Monitors in the software. the little windows...
On a different timeline in the same project the video clips come up but not in this timeline..
Any ideas?
Cheers
Mat


Return to posts index


Glenn Sakatch
Re: Resolve not showing clips in monitorin either EDIT, COLOUR or DELIVERY mode
on May 16, 2015 at 3:43:22 pm

is your video track muted?
is there a layer above your video track you want to see?
Can you match frame a clip on your video track and get it to show up on the source side?

Glenn


Return to posts index

Frank Schumacher
Re: solve not showing clips in monitorin either EDIT, COLOUR or DELIVERY mode
on May 17, 2015 at 7:07:42 am

Try this:

Add tracknode then disable and enable it...

Frank


Return to posts index

Mathew H Green
Re: solve not showing clips in monitorin either EDIT, COLOUR or DELIVERY mode
on May 17, 2015 at 6:22:11 pm

not muted.
I simply did an import of a XML file and then started colour correcting..
Has never come up in the monitor when playing it..
as mentioned before all other timelines are ok..
including new ones..

im not sure how to add a track node??


Return to posts index


Frank Schumacher
Re: solve not showing clips in monitorin either EDIT, COLOUR or DELIVERY mode
on May 18, 2015 at 6:37:39 am

Sorry, I mean in trackmode (not clipmode) add a node...


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]