FORUMS: list search recent posts

Importing wrong clip from fcpx xml to Davinci Resolve

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Corrado Magalotti
Importing wrong clip from fcpx xml to Davinci Resolve
on Oct 3, 2014 at 10:11:41 pm

Hi all, I'm using Davinci Resolve 11.1 (right now), but the same problem was on version 10.
I'm trying to import an xml from fcpx.
It contain a multicam timeline, edited in FCPX
The footage was shooted with 2 canon 7D + a 60D and BMPCC (Raw)

what i did before:
The footage was acquired in davinci, exported the proxy footage for FCPX with xml. (no changin' filename)
Imported in FCPX, not copying files into the library.
Edited and sent back xml to Davinci, unchecking on import dialog box "Automatically import source clip into media pool"
Now in Davinci, all the clips shooted with canon (7D and 60D) appearing wrong with an ! sign and I have to double click on sign to relink all the clips.
BMPCC camera footage is showing correctly.

Any idea how can i fix this problem? Something wrong?

best regards, Corrado

Corrado Magalotti
Tam Tam Studio Rec.
Cesena - Italy


Return to posts index

Charles Ford
Re: Importing wrong clip from fcpx xml to Davinci Resolve
on Oct 5, 2014 at 9:36:45 pm

Are the clips from the 7D and 60D timecoded?


Return to posts index

Corrado Magalotti
Re: Importing wrong clip from fcpx xml to Davinci Resolve
on Oct 14, 2014 at 9:11:46 am

found what i'm wrong.
On export xml file from Davinci resolve to FCPX (on generating proxy) for edit, i have to uncheck the "Render unique filenames" checkbox. (intermediate panes)
And than when i reimport into Davinci Resolve after edit, the clips are correct.
;)
best
Corrado

Corrado Magalotti
Tam Tam Studio Rec.
Cesena - Italy


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]