FORUMS: list search recent posts

clips in project went offline

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Gerald McLaughlin
clips in project went offline
on Jun 11, 2014 at 10:17:23 pm

Hello all,

I'm working in DaVinci 10 Lite. I just recently came across a problem where the clips in my project went black (offline) when my hard drive was accidentally disconnected. I reconnected the HD and opened the project to find the clips not connected and the library showing the original and a duplicate of my HD; one of the duplicates was renamed w/an added 1 after the name (HD, HD1). I tried renaming the drive back to the original name (w/out the 1) in the library, but it simply won't change. Any and all suggestions to get my project back online are greatly appreciated.

Thank you,
Gerald McLaughlin


Return to posts index

Dwaine Maggart
Re: clips in project went offline
on Jun 11, 2014 at 11:37:30 pm

Try rebooting your system with the drive connected. It should then have the original volume name, and Resolve should see the files then.

Dwaine Maggart
Blackmagic Design DaVinci Support


Return to posts index

Gerald McLaughlin
Re: clips in project went offline
on Jun 12, 2014 at 1:14:50 am

Dwayne Maggart,

Did I ever tell you that you were my hero, or that you are the wind beneath my wings? Well, You are sir! Thank you for saving my sanity. It worked without a hitch.

Gerald McLaughlin


Return to posts index


Marc Wielage
Re: clips in project went offline
on Jun 12, 2014 at 2:30:25 am
Last Edited By Marc Wielage on Jun 12, 2014 at 2:30:40 am

Dwaine is the man.


Return to posts index

Colin Travers
Re: clips in project went offline
on Jun 13, 2014 at 1:06:36 pm

+1 wind beneath my wings.

Dwaine I could just hug you sometimes sir.
Thank you!!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]