FORUMS: list search recent posts

No Media Pool Clip to Track

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michael Sanders
No Media Pool Clip to Track
on Apr 7, 2014 at 10:25:51 pm

So I've got a small issue and I'm not sure if its FCP X or Resolve..

I've got a project that I'd like to export to Resolve to do some CC work that I can't do in FCP X. It involves a multicam clip of an interview.

When I send the XML to Resolve and try and do some tracking in secondary windows I get the error "No Media Pool clip to track". I thought it might be reel number but I tried making multicams with and without reel no's and both worked fine when sent to Resolve,

I've tried removing all the reel no's and all colour corrections and so far zero nothing works.

Any ideas or is my only option to make a new multicam clip and match it back? and hope that works?

Thanks.

Michael

Michael Sanders
London Based DP/Editor


Return to posts index

Michael Sanders
Re: No Media Pool Clip to Track
on Apr 8, 2014 at 9:33:10 am
Last Edited By Michael Sanders on Apr 8, 2014 at 9:34:21 am

So I've done some testing overnight..

It seems that if you create a multicam clip in FCP X that has more than one clip per angle (I.E: An interview with two cameras where you cut the cameras at breaks in the I/V - see Pic ) then either FCP X doesn't send the clip information to Resolve, or Resolve doesn't interpret the XML right.

Either way its a massive pain. And I'm convinced its worked before in previous versions.

Michael Sanders
London Based DP/Editor


Return to posts index

Özgür Akyıldız
Re: No Media Pool Clip to Track
on Aug 31, 2014 at 6:07:48 am

Having the same problem with FCPX 1.1.2 & Davinci 11..


Return to posts index


Blake Hodges
Re: No Media Pool Clip to Track
on Sep 20, 2014 at 7:21:50 pm

I am experiencing this problem with Compound clips (how I sync audio and video clips in FCPX). FCPX 10.1.2 & Davinci 11. Massively annoying.


Return to posts index

Rohit Gupta
Re: No Media Pool Clip to Track
on Sep 20, 2014 at 11:21:55 pm

Are you on v11.1 beta? There is a fix for tracking compound clips.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]