FORUMS: list search recent posts

Problems with DaVinci Resolve 10

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Rick Post
Problems with DaVinci Resolve 10
on Mar 20, 2014 at 2:43:05 pm

Hi guys,

I am new to the forum, I've always read alot of posts on the forum and I thought that it was time to become an active member.

I am new to DaVinci Resolve, I followed a few tutorials on the web and made my first project but when I render the project or when I play it in Resolve it flashes some frames. Some frames show up uncorrected and that looks like flashing.

Does somebody know what is going wrong?

Thank you very much in advance.

- Rick


Return to posts index

Joseph Owens
Re: Problems with DaVinci Resolve 10
on Mar 20, 2014 at 8:10:45 pm

[Rick Post] "Does somebody know what is going wrong?"

The first obvious approach anyone who might try troubleshooting this sort of issue would be to examine the type of media, the robustness of the hardware support, how complex the grade is... in short, without any other details, it could be anything and everything.

jPo

"I always pass on free advice -- its never of any use to me" Oscar Wilde.


Return to posts index

Kent McCormick
Re: Problems with DaVinci Resolve 10
on Mar 22, 2014 at 3:30:49 pm

The only time I have had issues in Resolve with render or playback it has been a problem with the video card.

But like Joe suggests, its a needle in a hay stack with so little info.

Good luck

Kent
Grad3rs


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]