FORUMS: list search recent posts

Sonnet and PCI problem

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Robin Erard
Sonnet and PCI problem
on Mar 3, 2014 at 9:15:35 pm

Hello,

Sorry for my english, I normally speak french.

My studio have just bought the new Sonnet Echo Express III Tb2.
We installed 2 cards recommended (Sonnet Tempo Sata 6Gb 4 port, Sonnet Allegro FW800)

These 2 cards appeared in the hardware list and worked. Yesterday I installed a Highpoint 2722 card to generate a RAID system. I launched the creation of a new RAID array. It's said it will take 13 hours to create. After about 12 hours, it stopped. I relaunched the computer and now 3 cards doesn't appear in the hardware list. The computer (New MacPro 2014), reconize the Echo Express connected to one thunderbolt... but no PCI cards anymore except my two graphic cards...

I waited 2 hours and relaunched the computer, and then miraculous... 3 cards where connected. To be sure I restarted the computer… and no card again.

I don't know if the problem comes from Sonnet, Mavericks or the new MacPro. Anyone has an idea ?

Best
Robin

réalisateur, scénariste, monteur, étalonneur
http://www.robinerard.ch


Return to posts index

Juan Salvo
Re: Sonnet and PCI problem
on Mar 4, 2014 at 12:08:30 am

I have no idea what is wrong, other than to say you are certainly on the cutting edge of technology, and this could well just be a driver issue.

That said, I don't think this is the right forum for this question. It doesn't involve Resolve in anyway.

I would take this up with sonnet tech support.

http://JuanSalvo.com
http://theColourSpace.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]