FORUMS: list search recent posts

Qualification problem/question

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
David Chabashvili
Qualification problem/question
on Dec 20, 2013 at 10:24:36 pm

Hi Guys,

Here's the problem i'm experiencing.

When I have Output LUT applied in the settings, also perform RAW tab adjustments and couple of nodes that take care of contrast and brightness adjustments to get the grading started, if after these nodes I try to qualify skin for instance, with the highlight mode turned on, my selection goes back to flat and seems like its not picking the colors correctly (colors outside the qualified range get selected). Can anyone pinpoint where should look into?

When I say it goes 'flat', I mean that highlight mode shows image before the output LUT is applied. Though I would like to pick colors from image that has correct contrast and leveled in colors (meaning with LUT applied), but without applying the LUT in any other place than output LUT.

Is this possible?

Thank you in advance.


Return to posts index

David Chabashvili
Re: Qualification problem/question
on Dec 20, 2013 at 10:31:31 pm

I guess I'm not doing anything wrong and there is no problem at all. This is correct behavior of davinci. Thank you anyway.


Return to posts index

Robert Ruffo
Re: Qualification problem/question
on Jan 2, 2014 at 9:17:45 am

I think maybe your node order is wrong?

Your question might reveal a complete lack of knowledge of how to use DaVinci, or your system is acting up, so you should restart


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]