FORUMS: list search recent posts

Audio issue Resolve 10beta3

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
prathvish hegde
Audio issue Resolve 10beta3
on Oct 30, 2013 at 3:26:19 pm

hi guys,
anybody able to playback timeline realtime on linux resolve(4gpu) with audio??
i am not able to playback even a dvpal mov file with audio but without audio playback is fine.
i am getting a write speed of around 450mb/s to the SAN(bright,4gb fiber)so i don't think it is a throughput issue.

any ideas or info .

prathvish hegde
colorist
(DaVinci Resolve and 2Kplus)

http://www.youtube.com/playlist?list=PLRPJQ3fIEoojI3JMa4rHKb9gqq8VeIZ81


Return to posts index

Sascha Haber
Re: Audio issue Resolve 10beta3
on Oct 30, 2013 at 3:39:31 pm

Funny enough, yes I do...
I was blaming Mavericks for the issue until I switched back to Resolve 9 and it runs perfectly fine on 10.9

So maybe there is a prob in R10RC2 ?
I am puzzled to say the least..
Could it be something with the drivers used to drive the audio ?

A slice of color...

Resolve 10b3 , Smoke 2013 EXT
Colorist / VFX / Aerial footage nerd
http://vimeo.com/saschahaber


Return to posts index

prathvish hegde
Re: Audio issue Resolve 10beta3
on Oct 30, 2013 at 3:51:18 pm

thank you Sascha.

is it a feature?? ;)

prathvish hegde
colorist
(DaVinci Resolve and 2Kplus)

http://www.youtube.com/playlist?list=PLRPJQ3fIEoojI3JMa4rHKb9gqq8VeIZ81


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]