FORUMS: list search recent posts

Relinking clips to an XML

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dave Williams
Relinking clips to an XML
on Jul 25, 2013 at 4:39:21 pm

Hello All
Every once in awhile after grading about 1500 clips in a 60 min show I find that one clip will crash my system for whatever reason so I will render up to that clip and then render everything after that clip. When I send out an XML after render it only links to the last segment of clips that I rendered. The only fix seems to be is to re render the first half and then spit out another XML. Is there a way around this if I have to split up a timeline at render??
Seems like I should be able to send out an XML without re render. Because I am adding the V1-0001 to the front of the name of the clip the editor would have to link the clips one at a time which is a hassle.
Hope this makes sense


Return to posts index

Jordan Mena
Re: Relinking clips to an XML
on Jul 25, 2013 at 5:05:30 pm

I had this problem as well. What i find works is to just go back to that one source clip that is giving you problems and re-export that clip back into Resolve, copy grade from the bad clip. Delete the bad clip from your media pool. Walla! You should't have anymore problems.

hope this helps.

Jordan Mena | Editor | Colorist | Producer
Los Angeles, CA
jordanmena.com


Return to posts index

Yohance Brown
Re: Relinking clips to an XML
on Aug 31, 2015 at 3:50:11 pm

Hi Dave,

Did you ever find a solution tot his problem?

yohance brown
colorist
http://www.yohancebrown.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]