FORUMS: list search recent posts

Eucon 3.0 and Resolve - does not work

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Verne Mattson
Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Jul 3, 2013 at 12:07:30 pm

I recently upgraded my MacPro from Eucon 2.7.1 to 3.0 and Resolve does not connect with Artist Color. It does not work with either 9.1.3 or 9.1.4.

I then downgraded to Eucon 2.7.1 and all is well - the panel works with both 9.1.3 and 9.1.4.

Has anyone else had an issue with the Artist Color Panel, Eucon 3.0 and Resolve?



Thanks!

Verne



Return to posts index

Boris Tivchev
Re: Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Jul 3, 2013 at 1:00:43 pm

Same here.


Return to posts index

Verne Mattson
Re: Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Jul 3, 2013 at 1:24:42 pm

Must be something with Eucon 3.0 then, since both 9.1.3 and 9.1.4 don't work.

I hope it gets fixed, although I really couldn't notice any difference between 2.7.1 and 3.0.

FWIW Baselight Editions works fine with Eucon 3.0.

Verne



Return to posts index


Eric Hansen
Re: Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Jul 3, 2013 at 5:07:27 pm

what features does 3.0 add? All i can find is added compatibility with Pro Tools 11.

I'm hoping 3.0 fixes the latency issues I experience with the rings in Resolve (no latency issues with other apps). But I've been hoping for that for a few versions now...

e

Eric Hansen
Production Workflow Designer / Consultant / Colorist / DIT
http://www.erichansen.tv


Return to posts index

Sascha Haber
Re: Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Jul 3, 2013 at 8:54:53 pm

If you are talking about the latency on the video out, Smoke has it too.
The Decklink ist just too slow...
i dont see latency on the UI using the pen or the panels
The Decklink introduces half a second...12 frames or so.

A slice of color...

Resolve 9.1.4 , Smoke 2013 EXT
Colorist / VFX / Aerial footage nerd
http://vimeo.com/saschahaber


Return to posts index

Boris Tivchev
Re: Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Jul 4, 2013 at 9:14:39 am

There seems to be no noticeable delay when using the panel with Apple Color though. So im really hoping that DV10 will have that sorted out.


Return to posts index


Doug Beatty
Re: Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Aug 16, 2013 at 12:50:22 am

Same deal - upgraded to 3.0, panel is detected in EuCon, but refuses to connect to Resolve or Redcine X. Downgraded to 2.7.1, re-installed Davinci 9.1.5, repaired permissions and I'm up and running again.

OSX 10.8.3


Return to posts index

Eric Hansen
Re: Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Aug 16, 2013 at 2:55:50 pm

thanks for the update Doug. i'm sticking with 2.7.1 and 9.1.4 Lite until someone has success. I actually just got the full version of 9, but I'm not upgrading until the compatibility with the Artist Color is figured out.

e

Eric Hansen
Production Workflow Designer / Consultant / Colorist / DIT
http://www.erichansen.tv


Return to posts index

Sean Sartori
Re: Eucon 3.0 and Resolve - does not work
on Aug 21, 2013 at 4:15:15 am

I am having nightmarish problems with eucon and resolve. I am running eucon 2.7.1, and I just updated to resolve lite 9.1.5 Lite. I'm working on a retina MacBook for this job, perhaps that is the problem. Eucon will recognize the board but it simply will not work with resolve. I just used the board all day on another system with no problem, so I know it's not the board. Any ideas? I've tried all configuration of static IP, DHCP, etc, no luck.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]