FORUMS: list search recent posts

Strange Vertical Lines

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Diogo Morais
Strange Vertical Lines
on May 20, 2013 at 12:16:48 pm

Hi.

I'm wondering and trying to figure out why this is happening inside the application and when i export it the same problem is visible.

There seems to be a vertical line with red dots on some parts of the image.

I'm running daVinci Resolve Lite 9.1.3 on a mid 2010 Mac Pro, 10.5.8.

Here is a screenshot that allows to see the problem

6028_screenshot20130520at13.11.08pm.png.zip

Thanks


Return to posts index

Kent McCormick
Re: Strange Vertical Lines
on May 21, 2013 at 12:51:51 pm

What camera?

What video card?

Take a look on a different system see if its still there.


Return to posts index

Diogo Morais
Re: Strange Vertical Lines
on May 21, 2013 at 8:00:55 pm

Hi kKent. Thanks for the interest.
Somehow that i'm still to find out i've solved it.
Today i exported another xml from fcp7 and then from davinci back to fcp, and it worked well, no problems like the ones from the screenshot. I was getting annoyed with that.

The cameras used were a Canon T2i (550D) and a C100.

Graphic card is - ATI Radeon HD 5770 1024 MB.


Return to posts index


Dwaine Maggart
Re: Strange Vertical Lines
on May 22, 2013 at 5:59:01 pm

With the Radeon card, you need to use OS X 10.8.3 to avoid GPU artifacts in the image.

Dwaine Maggart
Blackmagic Design DaVinci Support


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]