FORUMS: list search recent posts

Render Job To wildcard flags problem

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Toby Risk
Render Job To wildcard flags problem
on Jan 19, 2013 at 3:59:49 pm

Hi
Resolve 9.1
I have set up a Render job with the following flags
Render Job To %L/%V/
Use custom filename prefix %L_

Now what I expect to happen is my clips are rendered as DPX with a filename structure as per

Filename/Version/Filename_0000001.dpx

which is perfect for the Phantom Cine files example filename AJ5a1F63

I get
AJ5a1F63/Version1/AJ5a1F63_0000001.dpx
All good so far
but the Alexa clips in the same job don't work example filename A001C002_130113_R2V9
the result is
Version1/_000000.dpx

it's as if the Alexa filename doesn;t exist at all.

Any ideas as to why this is happening or how to get around it?

thanks

Toby

Colourist | Editor | Post-Production Consultant -- 23 years at the post-production coalface, and still loving it.


Return to posts index

Rohit Gupta
Re: Render Job To wildcard flags problem
on Jan 22, 2013 at 4:30:45 am

%L is actually the reel name as set in the Project Settings. This is an error in the documentation, and we will fix it.

To fix your Alexa project, just enable the "Assist using reel numbers", and set it to the last option which is the filename. This will give you what you are looking for.

Regards,
Rohit


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]