FORUMS: list search recent posts

Davinci Resolve Lite suddenly not allowing me to add footage into media pool ?

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michael Pierre
Davinci Resolve Lite suddenly not allowing me to add footage into media pool ?
on Nov 27, 2012 at 9:59:15 pm

My system is clean and has been working fine for a couple months.
When I attempt to add media into the media pool nothing happens. I can see all the files and file structure within each drive but when I navigate down to where the footage resides there is nothing there.
Alternatively I can't click on the root media folder on my drive and select "add folder and subfolders to media pool".
I've tried multiple drives connected both eSata and FW800. Restarted and tried even created a new user thinking that maybe there were corrupted preferences on my main user (still no good).

Any advice ?


Mac Pro 4.1
Quad Core Intel Xeon
OSX 10.7.5
48 GB RAM
Quadro 4000


Return to posts index

Peter Chamberlain
Re: Davinci Resolve Lite suddenly not allowing me to add footage into media pool ?
on Nov 28, 2012 at 12:38:15 am

Hi, can u list ur cuda version and NVIDIA driver version?


Return to posts index

Tina Hedegaard
Re: Davinci Resolve Lite suddenly not allowing me to add footage into media pool ?
on Nov 28, 2012 at 9:00:38 pm

Hi
Do the files (on finder level) has an extension? If so, is the extension with small letters?
And which codec is it?

Cheers

Tina Hedegaard
Editor | Assisting Editor
Final Cut Pro 7 | Media Composer 5.5.3/6.0.1.1
Mac OS 10.6.8| Mac OS 10.7.4


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]