FORUMS: list search recent posts

Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mel Matsuoka
Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Sep 27, 2012 at 9:40:05 pm

I just upgraded to 10.8.2, and Resolve 9.0.1, and I cant seem to get Resolve to see my EclipseCX Midnight panel anymore.

The panel is still reachable on the network (confirmed via ping), but no matter what I do–Repair Perms, switch ethernet cable, uninstall/reinstall newest Eclipse 2.9.1 driver, reinstall Resolve 9.0.1, etc.–Resolve wont take control of the panel.

I'm not sure if this is a 10.8.2 issue, or a R9.0.1 issue, but can anyone here confirm if their Eclipse panel works fine with a similar config?


Return to posts index

Dwaine Maggart
Re: Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Sep 27, 2012 at 10:42:37 pm

We recently discovered an issue with the JLCooper panel and OS X 10.8.2. It is an OS X 10.8.2 specific issue, and only affects the JLCooper panel. We are working on a solution. In the meantime, the only solution is not to use OS X 10.8.2.

Dwaine Maggart
Blackmagic Design DaVinci Support


Return to posts index

Mel Matsuoka
Re: Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Sep 27, 2012 at 11:49:25 pm

Thanks for the confirmation, Dwaine. Looking forward to a quick fix to this!

Aloha,
mel



Return to posts index


Paul Jay
Re: Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Sep 28, 2012 at 9:29:54 am

Another Blackmagic Consultant adviced to contact JL Cooper with this problem.

I hope you guys can fix it soon.


Return to posts index

Paul Jay
Re: Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Sep 28, 2012 at 9:15:52 am

We have exactly the same issue, i'm glad it's confirmed.


Return to posts index

Eric Johnson
Re: Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Nov 18, 2012 at 12:31:56 am

Has anyone encountered this issue on 9.0.3 and 10.7.4 (if it's not .4 it's the version directly before 10.7.5)?

I tried a bunch of stuff this afternoon and can't get a connection...


Return to posts index


Mel Matsuoka
Re: Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Nov 18, 2012 at 12:50:14 am

[Eric Johnson] "Has anyone encountered this issue on 9.0.3 and 10.7.4 (if it's not .4 it's the version directly before 10.7.5)?

I tried a bunch of stuff this afternoon and can't get a connection..."


It's too late for me to test it on 10.7.x, but for what it's worth, I can say that 9.0.3 definitely fixed the communication issue for me on 10.8.2.



Return to posts index

Eric Johnson
Re: Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Nov 18, 2012 at 1:29:18 am

Fixed the problem… i forgot the Eclipse ethernet software was installed, did some avid testing and totally forgot about it. Ran the uninstaller and all is fixed.

Definately a "doh" moment.


Return to posts index

Sebastiano Greco
Re: Problems with JLCooper EclipseCX & 9.0.1 and/or Mountain Lion 10.8.2?
on Dec 4, 2012 at 7:54:01 pm

Hello, I've noticed a different bug between resolve 9.0.4 and Lion/Mountain Lion and Eclipse CX: when you first install Resolve without configuring Eclipse, it will ask for only 1GB of RAM (just Resolve start), but if you give Resolve the right address of JLCooper (everything works), then Resolve requires 4GB from the beginning!

Consider I have 8 GB of RAM, then it becomes impossible to work.

I've tried reinstalling several times OS X, 10.7 and 10.8.2, but always the same problem.

Any advice?

Thnx!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]