FORUMS: list search recent posts

Parade in Davinci has disappeared!

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Barney Batchelor
Parade in Davinci has disappeared!
on Jul 10, 2012 at 2:06:23 pm

Hey guys,

I'm using Davinci Lite 8.2.1 on a 2.2GHz 17" quadcore MBP and like to have my graphs on screen all the time. I sometimes open up Davinci on my laptop but also often use an external monitor, so the program sometimes loses the graphs between screen set ups and I have to find them in corners etc...but this time I cannot find my parade! Flicking it on and off by right clicking on the colour window image shows no sign of it in either dual screen set up. Does anybody know it's whereabouts or if there is somewhere where I can restore it to factory default position or anything?

Thanks.


Return to posts index

brandon thomas
Re: Parade in Davinci has disappeared!
on Jul 10, 2012 at 2:26:29 pm

Try adjusting the display arrangement in system preferences. If you ever switched that around and back at some point, it might have put itself on a screen that isn't being displayed at the moment.. Worth a shot.


Return to posts index

Dwaine Maggart
Re: Parade in Davinci has disappeared!
on Jul 10, 2012 at 2:52:27 pm

Remove the file below. This will reset the WFM positions to the factory default:

/Library/Preferences/Blackmagic Design/DaVinci Resolve/WFM.cfg

Dwaine Maggart
Blackmagic Design DaVinci Support


Return to posts index


Barney Batchelor
Re: Parade in Davinci has disappeared!
on Jul 10, 2012 at 3:32:23 pm

Brandon and Dwaine - thanks so much! WFM factory reset worked perfectly.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]