FORUMS: list search recent posts

Wave not responding on 8.2b3

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mathieu Marano
Wave not responding on 8.2b3
on Jun 1, 2012 at 2:19:58 pm

Hi,
I just installed 8.2b3 and the Wave is not responding anymore. Any clue on what it could be? Known issue?

Mathieu Marano
offline/online editor - motion graphics - Post-prod director - DaVinci Resolve operator
http://www.ilovehue.net

Administrator of the Montreal Final Cut User Group
http://www.finalcutmtl.org


Return to posts index

brandon thomas
Re: Wave not responding on 8.2b3
on Jun 1, 2012 at 2:49:33 pm

Probably just need to reassign it in the preferences. Might take more than one try.


Return to posts index

Margus Voll
Re: Wave not responding on 8.2b3
on Jun 1, 2012 at 3:10:47 pm

sometimes i have seen wave not waking up after reboot.

then i have closed resolve, unplugged and plugged usb and restarting resolve.

--

Margus

http://iconstudios.eu

DaVinci 8.2.1 OSX 10.7.3
MacPro 5.1 2x2,93 24GB
GTX 470 / Quadro 4000
Multibridge 2 Pro


Return to posts index


Barrie Williams
Re: Wave not responding on 8.2b3
on Jun 2, 2012 at 6:58:37 am

That happened here a couple of times.
In resolve chose no panel, close & re-open resolve.
Now chose wave , close and re-open

Worked every time here
Barrie


Return to posts index

Mathieu Marano
Re: Wave not responding on 8.2b3
on Jun 3, 2012 at 12:13:44 am

It actually was a permission issue. I repaired the permissions and it worked. ALso I went to Resolve Prefs and turns the WAVE off and ON again. THanks for your help.

Mathieu Marano
offline/online editor - motion graphics - Post-prod director - DaVinci Resolve operator
http://www.ilovehue.net

Administrator of the Montreal Final Cut User Group
http://www.finalcutmtl.org


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]