FORUMS: list search recent posts

Resolve on Win - Render - Source Directory Preserve Level not working

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alexander Falk
Resolve on Win - Render - Source Directory Preserve Level not working
on May 14, 2012 at 12:41:10 pm

Hi there,

when rendering on windows the option "source directory preserve level" is not working.
When set to "0" it is rendering files into destination directory, when set to "1" or more it is not rendering because it is trying to add the full input path to destination directory (which is not working!). e.g.: E:MediaOutputE:MediaInputFile-Structure

any clues?


Return to posts index

Gary Curran
Re: solve on Win - Render - Source Directory Preserve Level not working
on May 14, 2012 at 6:15:02 pm

Getting same thing on PC. Works fine on Mac.
Looks like a bug.

Regards
Gary


Return to posts index

Scott Tiner
Re: solve on Win - Render - Source Directory Preserve Level not working
on May 30, 2016 at 5:21:21 pm

If this is a bug, has it been fixed? I'm using Resolve 12.3.2.008 Lite on Windows. I have the same problem.

Adobe Premiere Pro CC 2015 on Windows


Return to posts index


Scott Tiner
Re: solve on Win - Render - Source Directory Preserve Level not working
on May 30, 2016 at 7:19:37 pm

It works for me. I was incorrectly setting the level to 0 because I assumed that meant "copy all levels beginning at the top," but the transcode failed (it didn't start). When I set the value to 1, it works.

Adobe Premiere Pro CC 2015 on Windows


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]