FORUMS: list search recent posts

Lock & Load doubles clip speed

COW Forums : CoreMelt Plug-ins

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Richard Grassick
Lock & Load doubles clip speed
on Mar 7, 2012 at 1:02:46 pm

Hi,

Returning to editing after a long break, and am having a recurring problem here when trying to apply either L&L X or Frames to any clip on my FCP 6.0.6 timeline. However and whichever I apply to any clip, the plug-in doubles the speed of the resultant clip once rendered. The clip appears the same length on the time line, but when I play it back it does so at twice normal speed for the first 50% of the clip, then just black. I recall having this problem some time back, but don't think I ever resolved it.

I'm working on an early Mac Pro, 2 x 2.66Ghz Dual-Core, 6Gb, ATI Radeon HD 3870, OS 10.5.8. Also have a Matrox MXO2 box, though disabled external video when applying L&L after previous issues.

Any help appreciated.

Best Wishes

Richard


Return to posts index

Richard Grassick
Re: Lock & Load doubles clip speed
on Mar 7, 2012 at 4:21:11 pm

Just to add to the above, I've spent the afternoon testing other effects like bringing in a Live Type title, or using Smoothcam. It seems this problem occurs with ANYTHING I try to render.

Help!!


Return to posts index

Eberhard Ammelt
Re: Lock & Load doubles clip speed
on Mar 7, 2012 at 4:33:33 pm

Hello,

Lock & Load and most other filter effects just render from the input image to the output image which are provided by FCP. If a problem like yours occurs, it's likely a confusion within FCP, maybe due to data corruption.
I'd suggest the following: Close your project, quit FCP, and relaunch. Then create a new project, add clip(s), and apply Lock & Load and other filters. If the problem has disappeared now, your other project was probably corrupted.
If the problem persists, please try to reset FCP's preferences: Quit FCP, remove the preferences file, and relaunch FCP. Check your project. Does it work now?

Regards, Eberhard


Return to posts index


Richard Grassick
Re: Lock & Load doubles clip speed
on Mar 7, 2012 at 5:30:43 pm

Hello Eberhard,

Of course, first rule if there's a problem, trash the prefs. Closing, relaunching and creating a new project didn't work, but pref trashing did.

Many thanks

Richard


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]