FORUMS: list search recent posts

L&L frames - FCP 7 rendering issue - white frames

COW Forums : CoreMelt Plug-ins

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
David Masher
L&L frames - FCP 7 rendering issue - white frames
on Jan 11, 2012 at 3:04:51 pm

Hi there, two things:

1. I am having an issue where when I render a stabilized sequence that includes an imported Apple Motion track, with an alpha above the track I am stabilizing, it renders full screen white about 80 percent of the time. I am using the Motion file as a lower third. When I turn off the Motion track it renders perfectly.

2. I am trying to find the coefficient for a goPro Hero 2 for use with shutter reduction. There was a video on your site but the page seems to be gone.

Thanks for you help!

David


Return to posts index

Eberhard Ammelt
Re: L&L frames - FCP 7 rendering issue - white frames
on Jan 12, 2012 at 2:25:42 pm

Hello,

ad 1:
I can't reproduce this problem. When you say it's white 80% of the time, is it erratic?
Can you please check the log file for possible error messages? If there are no error messages, can you please tell your sequence settings?

ad 2:
You can find the instructions for estimating the optimum camera coeffcient on page 7 of the help pdf.
We'll check and repair the link to the related video tutorial.

Regards, Eberhard


Return to posts index

David Masher
Re: L&L frames - FCP 7 rendering issue - white frames
on Jan 12, 2012 at 9:14:15 pm

Hi, thanks for the response! I did not realize I had project and footage mismatched... It seem to be fine now. Thanks


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]