FORUMS: list search recent posts

Filters result in black screens after rendering

COW Forums : CoreMelt Plug-ins

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Don Stafford
Filters result in black screens after rendering
on Sep 12, 2011 at 10:53:56 am

I have the CoreMelt Complete V2 and FxFactory. When I use any of the filters, once I do the required rendering, the result is a black screen. Filters screen/tab shows that product has been properly licensed. It does the same thing for the "free" filters too.

I'm on FCP 7

Anyone have any ideas?


Return to posts index

Eberhard Ammelt
Re: Filters result in black screens after rendering
on Sep 12, 2011 at 2:19:39 pm

Hello,
can you please tell, which graphics card you have, how much VRAM it has, and the OS version?
Please also check the log file for possible error messages.

Regards, Eberhard


Return to posts index

Don Stafford
Re: Filters result in black screens after rendering
on Sep 12, 2011 at 4:58:28 pm

The video card is the original video card that came with the Mac Pro, an nVidia GeForce 7300 GT with 256mb fo GDDR2 SDRAM.

I am running OS X 10.7 (Lion)

Which log file do you want me to check?


Return to posts index


Eberhard Ammelt
Re: Filters result in black screens after rendering
on Sep 12, 2011 at 5:35:17 pm

I recommend not to use our plugins with FCP 7 under Lion, as there's a bug in FCP, which causes that custom effect parameters cannot save their data into the project file.

However, the black screen might have another cause. You can find the log when you open the Console application from the utility applications folder and choose "All Messages".
Then clear the message window, launch FCP 7, and apply one of our effects. Please send any message from FCP to me eberhard (at) coremelt.com.

Eberhard


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]