FORUMS: list search recent posts

Object remover cannot seem to be working

COW Forums : CoreMelt Plug-ins

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Emmanuel Tenenbaum
Object remover cannot seem to be working
on Oct 13, 2014 at 6:21:54 pm

Hi there

When applying the object remover on my clip, despite changing the X offset, the plugin doesn't seem to be doing anything.

See screenshot below:



Am I doing something wrong ?

Thank you!
Emmanuel

Emmanuel Tenenbaum
http://studiotenenbaum.com


Return to posts index

Roger Bolton
Re: Object remover cannot seem to be working
on Oct 14, 2014 at 1:46:57 am

you need to swap the green overlay and the green outline around. Put the outline over the object you want to replace and put the green overlay over the section that gets copied.

-
Freelance: Flame - Smoke - Resolve - Nuke - VFX Supervision
Owner / Director: CoreMelt Plugins


Return to posts index

Emmanuel Tenenbaum
Re: Object remover cannot seem to be working
on Oct 14, 2014 at 9:27:05 am

Thanks Roger for your answer

I think it's what I'm doing though ? I want to remove the black shoulder on the bottom right and replace it by the beige wall.

Emmanuel Tenenbaum
http://studiotenenbaum.com


Return to posts index


Emmanuel Tenenbaum
Re: Object remover cannot seem to be working
on Oct 15, 2014 at 10:10:24 am

Anyone there ?

Emmanuel Tenenbaum
http://studiotenenbaum.com


Return to posts index

Roger Bolton
Re: Object remover cannot seem to be working
on Feb 2, 2015 at 5:02:38 am

This is not a bug. The green overlay is the area you are cloning from, the green outline is the area you are cloning to. Because your video is a solid wall of one color it looks like offset x,y is not doing anything. Experiment with a different clip are you will see how this works.

-
Freelance: Flame - Smoke - Resolve - Nuke - VFX Supervision
Owner / Director: CoreMelt Plugins


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]