FORUMS: list search recent posts

I don't get the behaviour of the Object Removal Tool

COW Forums : CoreMelt Plug-ins

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Emmanuel Tenenbaum
I don't get the behaviour of the Object Removal Tool
on Mar 13, 2014 at 2:59:31 pm

Hi!

I am trying to use the object removal tool to remove a small stone on a white table.

However I can't make it work as described in the tutorial: as you can see I draw a shape around my stone, and select the green area to clone. But nothing actually it is another area, outside my shape, that is cloned.

Can you explain to me what I'm doing wrong ?



Thanks!!
Emmanuel

Emmanuel Tenenbaum
http://emmanueltenenbaum.com


Return to posts index

Eberhard Ammelt
Re: I don't get the behaviour of the Object Removal Tool
on Mar 13, 2014 at 3:58:35 pm

When you set x and y offsets to 0 the stone should be at its original place. When you then slightly change x or y offsets the stone should move outside the shape.
In your example the stone doesn't seem to move at all, right? Does the behavior change when you disable track transformations (2nd button from right in the tracking controller)?
Can you please check the system log for possible error messages?

Regards, Eberhard


Return to posts index

Emmanuel Tenenbaum
Re: I don't get the behaviour of the Object Removal Tool
on Mar 18, 2014 at 2:05:47 pm

Hi,

Thanks again for your good and quick answer. In the end I ended up using another mask because I coudldn't get it work even when reseting the offset. I am now travelling abroad for 2 weeks, but I'll check the log when I am back and send it to you. Thanks!!! Good luck at NAB!

Emmanuel Tenenbaum
http://emmanueltenenbaum.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]