FORUMS: list search recent posts

SxS cards and 10.8.2

COW Forums : Sony XDCAM Optical Disc & Related

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michael Sanders
SxS cards and 10.8.2
on Nov 3, 2012 at 4:39:20 pm

I stupidly installed OS X 10.8.2 which seems to break the Sony SxS driver. Disk Utility d reads as being in the machine but it won't mount.

Has anyone else suffered from this and does anyone know of a fix - aside from the fix of making a disc image?

Many thanks all.

Michael Sanders
London Based DP/Editor


Return to posts index

Kai Patel
Re: SxS cards and 10.8.2
on Sep 1, 2013 at 3:07:18 pm

Hi there I have the exact problem, don't know what to do, I have to restart my laptop everytime with the card inside, for it to mount. Have you found a solution?

Thank you.


Return to posts index

Michael Sanders
Re: SxS cards and 10.8.2
on Sep 1, 2013 at 3:44:30 pm

Update all the drivers and install the new "Sony Content Browser SW" and all should work fine.

Michael Sanders
London Based DP/Editor


Return to posts index


Kai Patel
Re: SxS cards and 10.8.2
on Sep 1, 2013 at 6:03:08 pm

The latest driver I have is driver version 3.2.0, and I found that from looking into the XDCAM Drive utility software, Do you know if this is correct?

And my mac is OS X 10.8.4

I googled for "Sony Content Browser SW", and found this page http://www.sonycreativesoftware.com/contentbrowser

Thanks for the help lets hope this works, If there is one wish its that sony make there website more easy for downloads.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]