FORUMS: list search recent posts

Problem when editing shots

COW Forums : Telestream Wirecast

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Cain Nuke
Problem when editing shots
on Apr 11, 2014 at 4:01:58 pm

Hi,

i have tried several times but when i double click on any shot to edit it i have this issue. You know the window appears with the shot on it so you can edit it. However the image with the shot goes black after a few seconds and when i close that windows everything else on canvas has gone black too. All my shots are black and i cant get them back. The only way to make them show correctly again is to restart wirecast. Why does this happen? I have wirecast 4.2.3 and i even tried once in 5.0.1 but with the same results. My sistem is windows 7.

Thank you.


Return to posts index

Craig Seeman
Re: Problem when editing shots
on Apr 11, 2014 at 4:25:25 pm

There's likely an issue with your config as I've seen no other reports of this.
You should be on either Wirecast 4.3.1 or 5.0.3
Make sure Windows is up to date.

Give your description it sounds almost as if you have a GPU problem.



Return to posts index

Cain Nuke
Re: Problem when editing shots
on Apr 11, 2014 at 4:39:53 pm

Yes, windows is up to date.I have 4.2.3 because its the one that works best for me. I installed 5.0.1 once but it had the same problem so i uninstalled it and went back to 4.2.3.


Return to posts index


Craig Seeman
Re: Problem when editing shots
on Apr 11, 2014 at 5:26:06 pm

Updates include fixes.
You're limited to troubleshooting your system. It certainly does not sound like 4.2.3 works for you.



Return to posts index

Cain Nuke
Re: Problem when editing shots
on Apr 12, 2014 at 5:28:43 pm

But 5.0.1 didnt work either, actually i installed the latest version (demo only) and it wont work either. So i think it has nothing to do with the version.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]