FORUMS: list search recent posts

Maxx Digital Raid dropping frames

COW Forums : Maxx Digital

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Matt Gottshalk
Maxx Digital Raid dropping frames
on Sep 21, 2009 at 4:43:02 pm

Got some dropped frames on my Maxx Digital Raid.

Just digitizing SD 422 ProRes



OSX 10.5.8
Final Cut Pro 7
Matrox MXO2 Rack



Any ideas? Of course I am in the middle of editing.

Thanks


Matt Gottshalk
President
McGee Digital Media Inc.
"Cutting-Edge Media with Dynamic Impact"
180 South Washington St.
Suite 210
Falls Church, VA 22046
703.615.8614
matt@mcgeedigitalmedia.com
http://www.mcgeedigitalmedia.com
http://www.linkedin.com/in/mattgottshalk
http://twitter.com/mcgeedigital

McGee Digital Media Inc.
24P HD Production and Post
http://www.mcgeedigitalmedia.com


Return to posts index

Ron Amborn
Re: Maxx Digital Raid dropping frames
on Sep 21, 2009 at 4:59:28 pm

Matt
We recommend that you try the AJA kona system test to measure the speed of the drives.they should be running at 500 to 600 MPS. Please try that test and i will have tech support call you in 15 min.

Sincerely,
Ron Amborn President
Maxx Entertainment Digital
21562 Newland Street
Huntington Beach , Ca 92646
Direct 714-374-4944
Cell 714-713-4492 Fax 714-374-3404
ron@maxxdigital.com
http://www.maxxdigital.com




Return to posts index

Bob Zelin
Re: Maxx Digital Raid dropping frames
on Sep 21, 2009 at 11:59:44 pm

I just saw your slot expansion utility. You can NEVER run anything at x1 lane. Your Maxtrox, ATTO, AJA, and Maxx Digital cards (and Sonnet, and Cal Digit, etc.) must run at x4 lanes.

Bob Zelin




Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]