FORUMS: list search recent posts

Video Preview: no device connected. But it works with AE

COW Forums : Adobe Photoshop

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Summyy
Video Preview: no device connected. But it works with AE
on Jul 27, 2007 at 12:09:44 pm

Hi there

I'm working on an Avid Media Composer Adrenaline. With After Effects and Photoshop.

Now i got into the video preview option in photoshop, but i can't get it working.
It keeps saying that there is no device connected. (but i can't change the video output (pal or ntsc) either, so he must see some tv)

The stupid thing is that after effects does give a preview on the tv.
(trough a IEEE 1394 (OCHI Compliant))

Does anyone know why i can't get PS to work?
I know that the monitor input goes thew my Adrenaline box, but why does AE work with the IEEE 1394?



Return to posts index

Richard Harrington
Re: Video Preview: no device connected. But it works with AE
on Aug 3, 2007 at 12:59:52 am

Photoshop currently only recognizes FW 400 only... even though the Avid uses FW.... it is not teh DV25 protocol... so it doesn't work (while AE does). Send an email to photoshop@adobe.com and request that they add this feature.

Richard M. Harrington, PMP

Author: Photoshop for Video, Understanding Adobe Photoshop, and ATS:iWork


Return to posts index

Summyy
Re: Video Preview: no device connected. But it works with AE
on Aug 3, 2007 at 7:54:30 pm

ok, i will. thanks


Return to posts index


Richard Harrington
Re: Video Preview: no device connected. But it works with AE
on Aug 3, 2007 at 8:34:28 pm

EchoFire from Synthetic Aperture should add the functionality you want though

Richard M. Harrington, PMP

Author: Photoshop for Video, Understanding Adobe Photoshop, and ATS:iWork


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]