FORUMS: list search recent posts

Monitor blacking out?

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Bill Joe
Monitor blacking out?
on May 7, 2016 at 7:33:54 pm

I'm having a problem in SVP 11. Every time I go to add a video fx to a clip, my whole will flicker black multiple times before the actual popup window shows up. This happens with every single popup, including the pan window, media generators, etc. Any solution?


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Monitor blacking out?
on May 8, 2016 at 4:26:43 am
Last Edited By Graham Bernard on May 8, 2016 at 4:29:46 am

Is the monitor stable for all other uses?

1] Uncheck GPU acceleration if ON.

2] Check for latest GPU driver.

3] What is your RAM build size?

4] What BUILD of VP11?

Then the obvious:

What media?

What Project settings

Scanning for Audio VSTs update, yes I did say Audio.

Bottom line something on the live piping through the wires to you monitor is being choked. I get this IF I'm expecting too much. You could also have some failing electrolytes in your Monitor. Failing Capacitors can make screens flicker and signal doom!

Has this been a new symptom?

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Bill Joe
Re: Monitor blacking out?
on May 8, 2016 at 8:57:00 am

I've updated all my drivers. 8GB of ram. SVP Pro 11, build 700. Yes this is a new symptom and the monitor is stable for everything else.


Return to posts index


Graham Bernard
Re: Monitor blacking out?
on May 8, 2016 at 9:52:06 am

And the other question/suggestions I asked/made?

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Bill Joe
Re: Monitor blacking out?
on May 8, 2016 at 10:13:22 am

Checked for VST update, GPU acceleration is off. The project settings is just the default 1920x1080, and the media is some random .mp4 clips but it doesn't matter what media it is, I've tried with different formats and the problem still happens.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]