FORUMS: list search recent posts

Some clips won't render (black screen)

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
isak schwartz
Some clips won't render (black screen)
on Feb 6, 2016 at 10:18:32 am

I'm currently making a montage with different audio and video clips but some of the clips won't render properly.
Some of the video clips are recorded ingame using a program called shadowplay and the others are rendered in an animation program called source filmmaker. The clips that were rendered in source filmmaker won't display in the video preview and they won't show up in the final render.
However, they did show up in both the video preview and in the final render a few days ago, when i only had added a few clips on the timeline. But now that i have about 100 different clips on the timeline they wont render for some reason.
Note that if you import the same clips from source flimmaker into a new project they will appear in the video preview so i assume that there's some kinds of memory issue or some project setting that is the cause to this problem.

Screenshot: https://i.gyazo.com/726081df88f17b5b5bd4f7790bb004c0.png
As you can see: the video is displayed properly on the timeline but not in hte video preview

These are the properties for the videos rendered in sfm:
https://i.gyazo.com/0172f251e770cdf3e25897978ed59411.png
https://i.gyazo.com/da856d184ac489416b02b4c40b6665a1.png

These are the properties for the videos recorded with shadowplay:
https://i.gyazo.com/3be34f38ee5e38f08130e2ff6b462254.png
https://i.gyazo.com/1388115fbf068f41b332ab615a629bbb.png

Any help is appreciated, thanks!


Return to posts index


John Rofrano
Re: Some clips won't render (black screen)
on Feb 6, 2016 at 5:48:52 pm

The problem is that you are using QuickTime MOV files. This is what happens when you get upwards of 100 QuickTime files in a project.

The solution is to not use QuickTime files.

~jr

http://www.johnrofrano.com
http://www.vasstsoftware.com



Return to posts index

isak schwartz
Re: Some clips won't render (black screen)
on Feb 6, 2016 at 6:37:39 pm

thanks


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]