FORUMS: list search recent posts

Problem with borders

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Denis Ratchet
Problem with borders
on Dec 23, 2015 at 6:54:23 pm
Last Edited By Denis Ratchet on Dec 23, 2015 at 11:54:49 pm

Hello.
I need some advice. When I uploaded my videos on youtube I saw that on the thumbnails of videos are some black borders on top, bottom and right. But in the videos aren't any black borders.
Then I tried upload some ordinary video which I downloaded from some website and after upload there wasn't any black borders on the thumbnail.
Next I tried render with my settings the video which I downloaded and then upload it and the black borders was there.
I used Sony Vegas 13 64bit build 453 and also some different software (Movie Maker) but with both softwares same result after upload.
I tried set SV to default settings but it didn't help.

Here's how those black borders looks like
http://i.imgur.com/JyKzuYm.jpg

My render settings
http://i.imgur.com/VJiw7vC.jpg

http://i.imgur.com/4HQUbKk.jpg

Informations of my videos which I was rendering
http://i.imgur.com/X6pj6dg.jpg


Thanks!


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Problem with borders
on Dec 24, 2015 at 6:55:49 am

[Denis Ratchet] "I need some advice."
Have you tried the Upload to YT from the VP Timeline? I've had great success with that. I'm not clever enough to fight with the filling out of the video so that the Thumbnails don't have those black lines.

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Denis Ratchet
Re: Problem with borders
on Dec 24, 2015 at 12:01:13 pm

I can't. Because Sony Vegas doesn't want to recognize my channel.
Any other ideas ?


Return to posts index


Graham Bernard
Re: Problem with borders
on Dec 24, 2015 at 12:48:48 pm

[Denis Ratchet] "I can't. Because Sony Vegas doesn't want to recognize my channel."
I think this is GOOGLE+YT protecting you. You'd need to UNPROTECT to allow VP - the 3rd party s/w - to have access to your Channel

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Denis Ratchet
Re: Problem with borders
on Dec 24, 2015 at 1:25:03 pm

Thanks. Now it works but when it finished the uploading I got this error.

" the remote server returned an error: (500) internal server error "


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Problem with borders
on Dec 24, 2015 at 2:56:37 pm

No idea.

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]