FORUMS: list search recent posts

No video/audio in Preview unless clip is in time line

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alan Kushnir
No video/audio in Preview unless clip is in time line
on Oct 31, 2015 at 5:29:04 pm

Sony Vegas 12 build 770 Win 10
Preview does not display anything unless I place clip in the timeline.
This didn't occur before ugrading to Win10 from 8.1.
Any suggestions to get my preview working again?
Thanks.
Alan


Return to posts index

Alan Kushnir
Re: No video/audio in Preview unless clip is in time line
on Oct 31, 2015 at 5:42:17 pm

Correction : I am getting audio; just no video.
Alan



Return to posts index

Wayne Waag
Re: No video/audio in Preview unless clip is in time line
on Oct 31, 2015 at 6:43:21 pm

Preview does not display anything unless I place clip in the timeline.

That's the way Vegas is supposed to work. To preview without placing it on the timeline, open it in Trimmer. If that's not the problem, then post a screen shot of your timeline.

wwaag


Return to posts index


Alan Kushnir
Re: No video/audio in Preview unless clip is in time line
on Oct 31, 2015 at 7:20:04 pm

ok thanks. What I see now is that if the trimmer is open, it is previewed there, but if I close the trimmer, then the clip auto previews in the preview window. I'm guessing that in the past, I always had the trimmer closed when I was browsing clips in the explorer.
Anyway, thanks for the feedback it helped.
Alan



Return to posts index

Steve Rhoden
Re: No video/audio in Preview unless clip is in time line
on Nov 1, 2015 at 2:35:29 am

Exactly Alan!

Steve Rhoden (Cow Leader)
Film Maker & VFX Artist.
Owner of Filmex Creative Media.
Samples of my Work and Company can be seen here:
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]