FORUMS: list search recent posts

vegas pro 9 audio problems

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
bill mccallum
vegas pro 9 audio problems
on May 16, 2015 at 12:28:01 am

I'm running window 7 and using the latest Filezilla...Having trouble with one a/v file only...I d/l it and render as an mpg2.. 3 different ways...it has audio when I d/l it...has audio in Vegas Pro and Filezilla..but when I drag it to the Adtec decoder somehow it loses the audio....this is the only file that does this....correction steps please..Thanks, Bflobill


Return to posts index

Steve Rhoden
Re: vegas pro 9 audio problems
on May 16, 2015 at 2:20:35 pm

I cannot fully make sense of what you are saying or trying to say bill.

Steve Rhoden (Cow Leader)
Film Maker & VFX Artist.
Owner of Filmex Creative Media.
Samples of my Work and Company can be seen here:
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia


Return to posts index

Bob Peterson
Re: vegas pro 9 audio problems
on May 16, 2015 at 3:24:44 pm

It looks like your problem is in the Adtec decoder. I think you need to look for a forum or support site that centers on that software. This one is focused mainly on Sony Vegas and, to a limited extent, Sound Forge.


Return to posts index


William McCallum
Re: vegas pro 9 audio problems
on Jun 7, 2015 at 1:02:19 am

OK...I have a leased access cable channel...and I get mpg2 files from another station who also uses mpg2..I d/l the files and when I try to air the file the audio drops out..no matter if I render it or not...solution?
Thanks, Bill


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]