FORUMS: list search recent posts

Video/Audio out of sync in Vegas Pro 13

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lance Nickel
Video/Audio out of sync in Vegas Pro 13
on Apr 12, 2015 at 3:09:09 pm

I render the video as 1280x720 at 29.97fps, in the mp4 format. And for some reason, in the editor, the audio and video are perfectly in sync.

But after rendering, the video and the audio are horribly out of sync. The audio will happen, and then about 2-4 seconds later, the video will happen. I have no idea what is going on, but I am just playing it in the Windows Media Player.

And it surely would be able to handle it, because if my computer can handle it in the editor, it sould be able to handle it when just playing it, even when Vegas is closed.

I am out of ideas, so I am posting to this forum. Thanks very much in advance for the help!


Return to posts index

Sean McNally
Re: Video/Audio out of sync in Vegas Pro 13
on Apr 12, 2015 at 4:27:46 pm

Try playing it in VLC media player, or just dragging it into Google Chrome to play it. I've sometimes had this issue with Windows Media Player and certain formats.


Return to posts index

Lance Nickel
Re: Video/Audio out of sync in Vegas Pro 13
on Apr 12, 2015 at 5:54:55 pm

Sorry, it is still horribly out of sync. I have tried to render it with different settings almost 5 times now. :/


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]