FORUMS: list search recent posts

Sony Vegas 10 Lag Issue

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Gs Snug
Sony Vegas 10 Lag Issue
on Apr 8, 2015 at 5:56:00 am

My Sony Vegas 10 begins to lag when importing video clips (.mov) into a new project. Some of the clips are all black and cannot be previewed at all. When I minimize the Sony vegas program, and maximize it again, there's a loading lag as well.

These video clips are sent to me from WeTransfer AND also downloaded from a FTP server via Filezilla...this problem ONLY applies to the video clips from Filezilla. The .mov files I get from WeTransfer are perfectly fine.

Do you think the problem is with Filezilla, or due to some setting in Windows?

This problem came up after restoring my computer.

Please help, so I can narrow down this process of elimination, thx!


Return to posts index

Steve Rhoden
Re: Sony Vegas 10 Lag Issue
on Apr 8, 2015 at 1:47:14 pm

"Do you think the problem is with Filezilla?"
Yes it most definitely is...

Steve Rhoden (Cow Leader)
Film Maker & VFX Artist.
Owner of Filmex Creative Media.
Samples of my Work and Company can be seen here:
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia


Return to posts index

Gs Snug
Re: Sony Vegas 10 Lag Issue
on Apr 8, 2015 at 6:58:52 pm

As a test, the sender sent the same video file through WeTransfer, and the lagging happened as well. The sender has told me that there isn't anything wrong on his end. Any thoughts?


Return to posts index


John Rofrano
Re: Sony Vegas 10 Lag Issue
on Apr 9, 2015 at 1:34:23 am

[Gs Snug] "The sender has told me that there isn't anything wrong on his end. Any thoughts?"
What is the sender using to view the files without lag? What codec do the files use?

~jr

http://www.johnrofrano.com
http://www.vasst.com



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]